1. Home
  2. Restaurant- og matfag Vg1ChevronRight
  3. RåvarerChevronRight
  4. FjørfeChevronRight
  5. Temaoppgåve FjørfeChevronRight
TasksAndActivitiesOppgaver og aktiviteter

Oppgaver og aktiviteter

Temaoppgåve Fjørfe

Ved å jobbe med denne oppgåva vil du få kunnskap om tillaging av kylling og kalkun med tilbehøyr, og dessutan korleis du tek vare på og emballerer det ferdige produktet.

Tre ulike kalkunbilder satt isammen til kolasj.Foto

Informasjon om oppgåva

Denne oppgåva går over 2 dagar. De skal på første dagen beine ut og lage rettar av kylling og på andre dagen beine ut og lage kalkunrettar. Du skal, saman med gruppa di, lage ein arbeidsplan. Deretter skal du utføre arbeidet med å lage produkta, pakke, merke og lagre dei. Etter at arbeidsdagen er avslutta skal du vurdere kunnskapen din om emnet. Klassen blir delt inn i grupper på 3-4. Temahefte og oppskrifter finn du ved å trykkje på lenkja her:

Temahefte fjørfe

Filer

Læringsressursar

Fjørfe

SubjectEmne

Fagstoff

SubjectEmne

Oppgaver og aktiviteter