Frukt og grønt
- Agurk (veksthus)
- Bjørnebær
- Blomkål
- Blåbær
- Bringebær
- Brokkoli
- Erter og bønner
- Epler
- Fennikel
- Gresskar
- Grønnkål
- Gulrot
- Hodekål
- Jordbær
- Jordskokk
- Kinakål
- Kirsebær
- Sellerirot, knollselleri
- Knutekål
- Kålrot, kålrabi
- Løk
- Mangold
- Molter
- Nepe
- Tidligkål, nykål
- Pastinakk
- Persillerot
- Plommer
- Potet
- Purre
- Reddik
- Rips
- Romanesco
- Rosenkål
- Rødkål
- Rødløk
- Salater
- Savoykål
- Solbær
- Sopp
- Spinat
- Squash
- Stilkselleri, stangselleri
- Stikkelsbær
- Sukkererter
- Tomat
- Tyttebær
- Vårløk
Fisk
- Abbor
- Breiflabb
- Brosme
- Hjerteskjell
- Hvitting
- Hyse/kolje
- Kamskjell
- Kreps
- Kveite
- Laks (oppdrett)
- Lyr
- Makrell
- Pigghå
- Reker
- Rødspette
- Røye
- Sei
- Sild
- Steinbit
- Uer
- Ørret (oppdrett)
Kjøt
Læringsressursar
Råvarer
Fagstoff
Råvarer i januar
KjernestoffRåvarer i februar
KjernestoffRåvarer i mars
KjernestoffRåvarer i april
KjernestoffRåvarer i mai
KjernestoffRåvarer i juni
KjernestoffRåvarer i juli
Kjernestoff- Kjernestoff
Råvarer i augustDu er her
Råvarer i september
KjernestoffRåvarer i oktober
KjernestoffRåvarer i november
KjernestoffRåvarer i desember
Kjernestoff