Hopp til innhald

  1. Home
  2. Restaurant- og matfag Vg1ChevronRight
  3. Yrke i bransjenChevronRight
SubjectEmne

EMNE

Yrke i bransjen

Ein kokk, to servitørar og ein bakar poserer. Foto.

Som yrkesfagarbeidar innan matfaga har du ei svært viktig rolle med å lage og servere trygg og næringsrik mat til næringar og verksemder. Bransjen veks i stor skala, både nasjonalt og internasjonalt, og det er eit stort behov for arbeidskraft.

Bransjen er i stadig endring, og nye mattrendar kjem til. Det kjem til å gjere jobben som fagarbeidar spennande og utfordrande.

Innan restaurant- og matfaga kan du utdanne deg vidare til 12 ulike yrke. I dette emnet kjem du til å få kunnskap om dei ulike yrka og kva for eigenskapar og kvalifikasjonar du bør ha for å utdanne deg til dei.

Læringsressursar

Yrke i bransjen

SubjectEmne

Fagstoff

SubjectEmne

Oppgaver og aktiviteter