Hopp til innhald

  1. Home
  2. Restaurant- og matfag Vg1ChevronRight
  3. Tillaging og produksjonChevronRight
  4. BakingChevronRight
TasksAndActivitiesOppgaver og aktiviteter

Oppgaver og aktiviteter

Korn og kornprodukt − temaoppgåve

Ved å arbeide med denne oppgåva vil du få kunnskap om å lage og emballere ulike typar gjærdeig, flatbrød, mørdeig og frukostblandingar. Du lærer òg teori om dei ulike produkta.

Baker som tar ut brød fra en bakerovn. Foto.

Informasjon om oppgåva

Oppgåva går over to dagar. Saman med gruppa di skal du lage både arbeidsplan og mise en place- liste. Deretter skal du utføre arbeidet med å lage produkta, pakke, merkje og lagre dei. Når arbeidsdagen er over, skal du vurdere kunnskapen din om emnet. Klassen blir delt inn i grupper på 3−4 personar (4 grupper per klasse). Oppgåva finn du ved å klikke på denne lenka:

Arbeidshefte – Korn og kornprodukt

Læringsressursar

Baking

SubjectEmne

Fagstoff

SubjectEmne

Oppgaver og aktiviteter