Læringsressursar
Baking
Fagstoff
Baking og hevemiddel
KjernestoffMassar
KjernestoffRåvarene sin funksjon i ein gjærdeig
KjernestoffProduksjonslinje gjærbakst – del 1
KjernestoffProduksjonslinje gjærbakst – del 2
KjernestoffProduksjonslinje gjærbakst
KjernestoffGrove rundstykker
KjernestoffGrunnoppskrift for boller
KjernestoffMarsipanrose
KjernestoffBakerens eget språk
KjernestoffBrødbaking
KjernestoffMørdeig
KjernestoffLinsedeig
KjernestoffButterdeig
KjernestoffWienerdeig
KjernestoffSukkerbrød
KjernestoffVannbakkels
KjernestoffFormkake
KjernestoffMarsipankake
Kjernestoff
Oppgaver og aktiviteter
Korn og kornprodukt − temaoppgåve
Kjernestoff- Kjernestoff
MassarDu er her
Baking og hevemiddel
Kjernestoff