Hopp til innhald
Vel målform: Nynorsk
ChevronDown
Barne- og ungdomsarbeiderfag Vg2
Oppvekstmiljø
Den profesjonelle barne- og ungdomsarbeidaren
Yrkesetiske valg
Omsorg
Lek og aktivitet
Pedagogisk verktøy
Lov- og regelverk
Vekst og utvikling
Grupper og kommunikasjon
Kost og ernæring
Yrkesfaglege situasjonsbeskrivingar
Kost og ernæring
Det å ha kompetanse i kost og ernæring betyr både å kjenne til tilrådingane og å kunne lage måltid for bestemte målgrupper. Dersom du har behov for å repetere den grunnleggjande kunnskapen, kan du gå attende til Vg1 helse- og oppvekstfag.
Les emnebeskriving
ChevronDown
Læringsressursar
Kost og ernæring
MenuBook
Fagstoff
SubjectMaterial
Fagstoff
Mat i barnehagen
Kjernestoff
SubjectMaterial
Fagstoff
Mat på skulen og i skulefritidsordninga
Kjernestoff
SubjectMaterial
Fagstoff
Mat for ungdom
Kjernestoff
SubjectMaterial
Fagstoff
Mat og helse
Kjernestoff
SubjectMaterial
Fagstoff
Noregs diabetesforbund: Kva bør skulen vite om diabetes?
Kjernestoff
SubjectMaterial
Fagstoff
Noregs diabetesforbund: Kva er rett kosthald?
Kjernestoff
SubjectMaterial
Fagstoff
Noregs astma- og allergiforbund: Mat og matvareoverfølsemd
Kjernestoff
SubjectMaterial
Fagstoff
Friluftsliv og mat
Kjernestoff
SubjectMaterial
Fagstoff
Molte som pålegg
Kjernestoff
SubjectMaterial
Fagstoff
Turmat
Kjernestoff
SubjectMaterial
Fagstoff
Risengrynsgrøt til frokost
Kjernestoff
SubjectMaterial
Fagstoff
Ungdom og matpakke
Kjernestoff
SubjectMaterial
Fagstoff
Mat på tur. Svolten i friluft
Kjernestoff
SubjectMaterial
Fagstoff
NRK: Foliepakka turmat
Kjernestoff
SubjectMaterial
Fagstoff
Måltidet – meir enn berre mat
Kjernestoff
SubjectMaterial
Fagstoff
Utfordringar knytte til måltidet
Kjernestoff
SubjectMaterial
Fagstoff
Mat ved spesielle behov
Kjernestoff
SubjectMaterial
Fagstoff
Måltida
Kjernestoff
SubjectMaterial
Fagstoff
Dei vaksne si rolle under måltidet
Kjernestoff
SubjectMaterial
Fagstoff
Retningslinjer for måltidet
Kjernestoff
SubjectMaterial
Fagstoff
Mat på merkedagar
Kjernestoff
SubjectMaterial
Fagstoff
Bursdagar og feiringar
Kjernestoff
SubjectMaterial
Fagstoff
Kake i barnehagen
Kjernestoff
SubjectMaterial
Fagstoff
Bursdagsfeiring
Kjernestoff
SubjectMaterial
Fagstoff
Kokebok
Kjernestoff
MenuBook
Oppgåver og aktivitetar
TasksAndActivities
Oppgaver og aktiviteter
Oppgåver til filmen «Ungdom og matpakke»
Kjernestoff
TasksAndActivities
Oppgaver og aktiviteter
Oppskrifter frå NRK
Kjernestoff
TasksAndActivities
Oppgaver og aktiviteter
Oppskrifter frå Den Norske Turistforening
Kjernestoff
TasksAndActivities
Oppgaver og aktiviteter
Oppgåver til filmen «Mat ved spesielle behov»
Kjernestoff
TasksAndActivities
Oppgaver og aktiviteter
Høgtider og mattradisjonar gjennom året
Kjernestoff
Vel målform: Nynorsk
ChevronDown