Hopp til innhald

Sida har flytta, men du kan finne den her:

  • Råd om forbruk av poteter, pasta og ris

    SubjectMaterialFagstoff
    Fagstoff
    Fagartikkel

    Poteter, pasta og ris er viktige basismatvarer. Dei inneheld vitamin og mineral samstundes som dei nesten ikkje inneheld noko feitt.

    Ris, pasta og poteter ligg i kvar si rekkje på ein striesekk. Foto.
    Opne i fag:
    • Restaurant- og matfag Vg1ChevronRightRåvarer, tillaging og produksjonChevronRightPoteter, ris og pastaChevronRightPasta
    • Kokk- og servitørfag Vg2 - 2021ChevronRightKosthald og ernæringChevronRightKosthald og helse
    • Kokk- og servitørfag Vg2ChevronRightKosthald og helse
    • Restaurant- og matfag Vg1ChevronRightRåvarer, tillaging og produksjonChevronRightPoteter, ris og pastaChevronRightPoteter