Oppgåve: Arbeidsoppdrag

Spesialkost - gluten og laktose

Publisert: 04.03.2014, Oppdatert: 05.03.2017

kollasj med matvarer med og uten laktose og gluten  

Spesialkost oppgåve

Du arbeider på Grand hotell som kjøkkensjef. I morgon kjem det ein buss med pensjonistar.

Du har laga følgjande meny til reisefølgjet:

  • Blomkålsuppe
  • Kjøttkaker i brun saus, kokte poteter og kålstuing
  • Sitronfromasj
På bussen er det to personar som ikkje toler gluten, og tre personar som ikkje toler laktose. Bruk spesialkostskjemaet og oppskriftene i oppskriftsheftet og forklar kva for nokre endringar du vil gjere på rettene for at dei som ikkje toler gluten og laktose, skal kunne bestille den same menyen.
Oppgåver

Aktuelt stoff for

Relatert innhald

Aktuelt stoff for