Hopp til innhold
Velg målform: Bokmål
ChevronDown
Barne- og ungdomsarbeiderfag Vg2
Oppvekstmiljø
Den profesjonelle barne- og ungdomsarbeideren
Yrkesetiske valg
Omsorg
Lek og aktivitet
Pedagogisk verktøy
Lov- og regelverk
Vekst og utvikling
Grupper og kommunikasjon
Kost og ernæring
Yrkesfaglige situasjonsbeskrivelser
Kost og ernæring
Det å ha kompetanse i kost og ernæring betyr både å kjenne til anbefalingene og å kunne lage måltidene for bestemte målgrupper. Dersom du har behov for å repetere den grunnleggende kunnskapen, kan du gå tilbake til Vg1 helse- og oppvekstfag.
Les emnebeskrivelse
ChevronDown
Læringsressurser
Kost og ernæring
MenuBook
Fagstoff
SubjectMaterial
Fagstoff
Mat i barnehagen
Kjernestoff
SubjectMaterial
Fagstoff
Mat på skolen og i skolefritidsordningen
Kjernestoff
SubjectMaterial
Fagstoff
Mat for ungdom
Kjernestoff
SubjectMaterial
Fagstoff
Mat og helse
Kjernestoff
SubjectMaterial
Fagstoff
Norges diabetesforbund: Hva bør skolen vite om diabetes?
Kjernestoff
SubjectMaterial
Fagstoff
Norges diabetesforbund: Hva er rett kosthold?
Kjernestoff
SubjectMaterial
Fagstoff
Norges astma- og allergiforbund: Mat og matvareoverfølsomhet
Kjernestoff
SubjectMaterial
Fagstoff
Friluftsliv og mat
Kjernestoff
SubjectMaterial
Fagstoff
Molte som pålegg
Kjernestoff
SubjectMaterial
Fagstoff
Turmat
Kjernestoff
SubjectMaterial
Fagstoff
Risengrynsgrøt til frokost
Kjernestoff
SubjectMaterial
Fagstoff
Ungdom og matpakke
Kjernestoff
SubjectMaterial
Fagstoff
Mat på tur. Sulten i friluft
Kjernestoff
SubjectMaterial
Fagstoff
NRK: Foliepakket turmat
Kjernestoff
SubjectMaterial
Fagstoff
Måltidet – mer enn bare mat
Kjernestoff
SubjectMaterial
Fagstoff
Utfordringer knyttet til måltidet
Kjernestoff
SubjectMaterial
Fagstoff
Mat ved spesielle behov
Kjernestoff
SubjectMaterial
Fagstoff
Måltidene
Kjernestoff
SubjectMaterial
Fagstoff
De voksnes rolle under måltidet
Kjernestoff
SubjectMaterial
Fagstoff
Retningslinjer for måltidet
Kjernestoff
SubjectMaterial
Fagstoff
Mat på merkedager
Kjernestoff
SubjectMaterial
Fagstoff
Bursdager og feiringer
Kjernestoff
SubjectMaterial
Fagstoff
Kake i barnehagen
Kjernestoff
SubjectMaterial
Fagstoff
Bursdagsfeiring
Kjernestoff
SubjectMaterial
Fagstoff
Kokebok
Kjernestoff
MenuBook
Oppgaver og aktiviteter
TasksAndActivities
Oppgaver og aktiviteter
Oppgaver til filmen «Ungdom og matpakke»
Kjernestoff
TasksAndActivities
Oppgaver og aktiviteter
Oppskrifter fra NRK
Kjernestoff
TasksAndActivities
Oppgaver og aktiviteter
Oppskrifter fra Den Norske Turistforening
Kjernestoff
TasksAndActivities
Oppgaver og aktiviteter
Oppgaver til filmen «Mat ved spesielle behov»
Kjernestoff
TasksAndActivities
Oppgaver og aktiviteter
Årets høytider og mattradisjoner
Kjernestoff
Velg målform: Bokmål
ChevronDown