Hopp til innhold
Meny
Søk
Velg språk
Logg inn
NDLA forside
|
Naturfag (DT)
Naturfag (DT)
Vis kompetansemål
Om naturfag
Forskning, metoder og modeller
Utforskning, risiko og rapport
Teknologi og bærekraft
Næringsstoffer
Kosthold
Stoffer og materialer
Livsløpet til materialer og produkter
Kosthold
Maten vi spiser, har stor innvirkning både på miljøet og helsa vår. Derfor er det viktig å være klar over hvilke konsekvenser kostholdet vårt har, både for oss selv og for kloden.
Læringsressurser
Kosthold
Tilleggsstoff
Læringssti
Bærekraftig mat
Livsstilsløgner
Fagstoff
Kostholdet påvirker helsen din
Livsstil
Bærekraftig mat
Hvordan kan vi sikre et bærekraftig kosthold?
Kostrådene fra helsemyndighetene
Helse og livsstil – e-forelesning
Oppgaver og aktiviteter
Test deg selv om kosthold og helse
Livsstilsvaner hos norske ungdommer
Hvem har ansvaret for helsa di?
Hvorfor biter vi på kostholdstrender?
Forsøk: Hvor super er supermaten?
Bør vi droppe superfrukten avokado?
Kjøtt eller vegetar – ett fett?
Har du et bærekraftig kosthold?
Utforsk ditt eget kosthold
Design eget forsøk: blodsukkermåling
Kokkekamp for kloden
Livsstilen din
Logg inn med Feide