Oppgave

Blogg i vei!

Publisert: 09.08.2012, Oppdatert: 04.03.2017
Piktogram for bloggoppgave 

Bloggnotater

Nå er det på tide å blogge igjen! Dersom du har blogget litt hver uke, bør bloggen din være interessant og innholdsrik nå. Du synes kanskje ikke skoleblogger er av den mest interessante sorten, men det kommer faktisk helt an på hva man skriver i den! Prøv å skrive om temaer som opptar deg, og vips, har du en aktuell og interessant blogg som finner sine lesere.

 

Forslag til blogginnlegg for kapittelet Kjøpsatferd

 

Dersom du ikke allerede har opprettet en blogg, kan du gjøre det ved for eksempel å gå inn på ABC Startsidens oversikt over forskjellige bloggtjenester.

 

Skriv et blogginnlegg om én eller flere faktorer som påvirker kjøpsatferd. Ta utgangspunkt i en faktor som du selv oppfatter som særlig relevant og interessant. Det kan for eksempel være en bestemt fase i livsløpet, eller en kultur du kjenner til. Kanskje finnes det en subkultur på skolen din som du vil skrive om? Eller vil du «skrive-tenke» over hvordan medlemsskapet du har i idrettsklubben, påvirker kjøpsatferden din? Finn gjerne et tema som tillater deg å sette ting litt på spissen.