Oppgave: Arbeidsoppdrag

Selgende varepresentasjon – oppgaver

Publisert: 13.03.2013
  • Innbygg
  • Enkel visning
  • Lytt til tekst
  • Skriv ut
Sandvika kjøpesenter

Du lyktes godt med skissen av det ytre salgsmiljøet, og daglig leder ønsker derfor at du skal arbeide med det indre salgsmiljøet.


Oppgave 1

Skobutikken har mange forskjellige sko, og det er viktig at de blir eksponert riktig. Lokalet er kvadratisk og er på omtrent hundre kvadratmeter (10 m x 10 m). Det er vinduer på én vegg, og inngangsdøra er midt på denne veggen. Ta ellers utgangspunkt i deg selv, bestem årstid og sortiment og lag ei skisse av hvordan det indre salgsmiljøet skal utformes. Du skal også plassere ut varene.  

Oppgave 2

Du har fått i oppgave å innrede en butikk som skal selge kosmetikk til jenter (unge damer). Butikken ligger i et kjøpesenter. Beskriv hvordan du ville utformet butikken. Lokalet er sju meter langt og sju meter bredt. Tegn en skisse og beskriv innredning, farger, stil, utstillinger, vareplassering og så videre.

Oppgave 3

Du har fått i oppgave å innrede en butikk som skal selge produktet x. Velg produkt selv og beskriv målgruppen. Fortell hvor butikken skal ligge, og hvordan lokalet er (størrelse, omgivelser og så videre). Beskriv hvordan du ville utformet butikken. Tegn en skisse og beskriv innredning, farger, stil, utstillinger, vareplassering og så videre.