Skip to content

  1. Home
  2. Kokk- og servitørfag Vg2ChevronRight
  3. Råvarer og produksjonChevronRight
  4. FiskChevronRight
SubjectEmne

TOPIC

Fisk

Norsk fisk er i verdensklasse. Norge har lange tradisjoner med fiske og fangst av sjømat og eksporterer enorme mengder fisk til hele verden. Fisk er sunt, godt og kan tilberedes på mange ulike måter.

Fisk er en råvare som krever riktig og skånsom behandling. I dette emnet vil du bli kjent med de vanligste tilberedningsmetodene som egner seg for fisk.

Topics

Fisk

  • Tilberedning av fisk

    I dette emnet lærer du om ulike metoder du kan bruke når du skal tilberede et fiskemåltid.

  • Fiskearter i norske farvann

    Norge er en fiskerinasjon. Her er en oversikt over fiskearter som finnes i norske farvann.

  • Undervisningsfilmer om fisk

    En samling av undervisningsfilmer som handler om fisk og tilberedning av fisk.