NDLA

Velkommen til NDLA Kokk og servitørfag Vg2!

I NDLA kokk- og servitørfag Vg2 kan du finne eit mangfald av læringsressursar til alle kompetansemåla for kokk- og servitørfag Vg2.  ...

Skaldyr

Inndeling av skaldyr: hummar, krabbe, kreps,  langust, reker og sjøkreps...

Les meir

Fiskeleksikon

Kjenner du dei ulike fiskane i norske farvatn? Her finn du ein del.

Les meir

Menylære

Ein viktig del av det daglege arbeidet til ein kokk er å komponere smakfulle og kreative menyar og...

Les meir

Svinn

Svinn er tap av verdiar. Alle som driv eller er tilsett i ei bedrift, er opptekne av lønnsemda. Det...

Les meir

Brukarar meiner

Nye kommentarar

  • Hvilke typer ?

    Hei, har nokon spørsmål når det gjelder likør el. brennevin i is !! kva sortar likør eller brennevin kan ein ha i is ? er det noko som må endrast når ein har i likør eller brennevin ? er det nokon sortar brennevin eller likør som er meir egna enn andre ? takk på forehand :)

    Marie on Isdesserter, 2014-11-03 14:36:55

  • Min kommentar som kjøttmann er:

    I produksjon av de fleste n.midler er det SVÆRT viktig å ha «feeling» med det som produseres. Alle som jobber med n.midler jobber ut fra de samme hygieneregler og prinsipper. Derfor antar jeg at håndhygiene er fulgt til punkt og prikke i denne sammenheng, noe enhver faglærer skal undervise etter disse prinsipper. Derfor ser jeg ingen grunn til å forsvare en slik «handling», hvis man kan kalle dette det.

    Haakon on Produksjon av farse, 2014-01-14 13:24:04

Kontakt oss