NDLA

Velkommen til NDLA Kokk og servitørfag!

I NDLA kokk- og servitørfag Vg2 kan du finne et mangfold av læringsressurser til alle kompetansemålene for kokk- og servitørfag Vg2. Fagstoffmenyen er bygd opp etter programfagene, og kan følges ...

Skalldyr

Inndeling av skalldyr: hummer, krabbe, kreps, langust, reker og sjøkreps...

Les mer

Fiskeleksikon

Kjenner du de ulike fiskene i norske farvann? Her finner du en del.

Les mer

Menylære

En viktig del av det daglige arbeidet til en kokk er å komponere smakfulle og kreative menyer og...

Les mer

Svinn

Svinn er tap av verdier. Alle som driver eller er ansatt i en bedrift, er opptatt av lønnsomheten.

Les mer

Våre brukere mener

Siste kommentarer

  • Hvilke typer ?

    Hei, har nokon spørsmål når det gjelder likør el. brennevin i is !! kva sortar likør eller brennevin kan ein ha i is ? er det noko som må endrast når ein har i likør eller brennevin ? er det nokon sortar brennevin eller likør som er meir egna enn andre ? takk på forehand :)

    Marie on Isdesserter, 2014-11-03 14:36:55

  • Min kommentar som kjøttmann er:

    I produksjon av de fleste n.midler er det SVÆRT viktig å ha «feeling» med det som produseres. Alle som jobber med n.midler jobber ut fra de samme hygieneregler og prinsipper. Derfor antar jeg at håndhygiene er fulgt til punkt og prikke i denne sammenheng, noe enhver faglærer skal undervise etter disse prinsipper. Derfor ser jeg ingen grunn til å forsvare en slik «handling», hvis man kan kalle dette det.

    Haakon on Produksjon av farse, 2014-01-14 13:24:04

Kontakt oss