Oppgave: Arbeidsoppdrag

Spesialkost - gluten og laktose

Publisert: 04.03.2014, Oppdatert: 05.03.2017
  • Innbygg
  • Enkel visning
  • Lytt til tekst
  • Skriv ut

kollasj med matvarer med og uten laktose og gluten  

Spesialkost oppgave:

Du arbeider på Grand hotell som kjøkkensjef. I morgen kommer det en buss med pensjonister.

Du har laget følgende meny til reisefølget:

  • Blomkålsuppe
  • Kjøttkaker i brun saus, kokte poteter og kålstuing
  • Sitronfromasj
På bussen er det to personer som ikke tåler gluten, og tre personer som ikke tåler laktose. Bruk spesialkostskjemaet og oppskriftene i oppskriftsheftet og forklar hvilke endringer du vil gjøre på rettene for at de som ikke tåler gluten og laktose, skal kunne bestille den samme menyen.
Oppgaver

Aktuelt stoff for

Relatert innhold

Aktuelt stoff for